top of page

Jan Mulder is een man uit de praktijk. Als pomphouder zag hij dat er aan de financiële administratie veel verbeterd kon worden. Hij besloot zijn ideeën om te zetten in een nieuw financieel model, dat tot op de dag van vandaag wordt gebruikt door diverse tankstations. Vervolgens startte Jan in 1999 een financieel adviesbureau voor de brandstoffenbranche. Hoog op zijn verlanglijstje stond een voor deze branche op maat gemaakt boekhoudpakket.

Reinier van der Togt was daar al langer mee bezig. Als informaticastudent had hij een bijbaan bij een administratiekantoor.

In die tijd ontwikkelde hij een boekhoudpakket dat speciaal gericht was op de brandstoffenbranche. Reinier bleef werkzaam als boekhouder en ontwikkelde vanuit zijn praktijkervaring een compleet nieuw pakket onder Windows: het huidige MultiMax.

RATO business solutions is een modern en no-nonsense bedrijf. Dat heeft u natuurlijk vaker gehoord. Wij geven er inhoud aan door heel goed te luisteren naar onze klanten. En die zijn meestal niet aan een eigen bedrijf begonnen vanwege de boekhouding. Daar houden we rekening mee, op een manier die steeds meer ondernemers aanspreekt.

Onze eigenwijze werkwijze 
Op basis van cijfers en het verhaal daarachter neemt u beslissingen die soms grote gevolgen hebben voor u en u werknemers. Dat is niet altijd makkelijk en daarom hecht RATO aan een persoonlijk contact. We werken daarbij niet zoals onze concurrenten. We verspillen geen uren in vergaderingen, staan niet onnodig in de file en onderhouden geen imposant gebouw op uw kosten.

Daarom ontwikkelden we ook onze eigen software en gebruiken we de technische mogelijkheden om flexibel te werken op elke gewenste plaats en tijd. We zijn niet bang voor vernieuwing als dat onze klanten iets oplevert. Eigenwijs misschien, maar u ziet het terug in onze tarieven en in het feit dat we de tijd hebben om u zorgvuldig te adviseren.Ervaren oprichters 
RATO business solutions is opgericht op 1 januari 2004 door twee mensen die hun sporen ruim verdiend hebben in de branche, de boekhouding en de informatica.

Organisatie

 

Jan Mulder

 

Reinier van der Togt

 

bottom of page